Product tegen

Schimmel- of Kalknagels

Behandeling van schimmel- of kalknagels.
Ik behandel een schimmelnagel door hem zo dun mogelijk te frezen en de nagelomgeving goed schoon te maken. Daarna kan ik er eventueel met er een kunstnagel op plaatsen. Buiten de behandelingsmogelijkheden door de huisarts zijn er tal van schimmeldodende producten te koop. De producten die ik gebruik en waar ik goede resultaten mee behaal en daarom ook van harte aanbeveel zijn:
Dadi'Oil en Hfl Solution spray
Deze producten samen zorgen ervoor dat schimmelinfectie harder wordt aangepakt. De solution spray is ook te gebruiken bij huidschimmels en zwemmerseczeem. U dient twee maal daags zowel de olie als de spray te gebruiken voor het beste resultaat. 


  Dus wilt u echt van uw schimmel nagels af?
Neem dan contact met mij op voor een behandeling of voor aanschaf van deze producten.   

Product

Dadi Oil

Je nagels en nagelriemen zijn vrij kwetsbaar. Dat is zo bij iedereen, zeker als je werkt met je handen, last hebt van bepaalde aandoeningen. Een goede verzorging met een nagelolie is dan ook essentieel om verdere uitdroging te voorkomen. Dadi’Oil geeft flexibiliteit, stevigheid en glans, en is 95% gecertificeerd organisch: het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerd organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die een duurzame landbouw bedrijven en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Het is door deze samenstelling een enorm fijn product dat echt gemaakt is om de hele nagelplaat en de omringende huid en nagelriemen te doordringen en optimaal te verzorgen. Het voelt echter niet vettig aan na het intrekken. Dit product helpt je eigen lichaam om ontstekingen te bestrijden en aantasting te voorkomen.  

Lees meer
Product

Solution Spray

Hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels. 

HFL Laboratories gepatenteerde Solution spray is hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus erg rood en gevoelig is geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon, verzorgt kalknagels, de rode gevoelige huid en bevat tevens verzorgende bestanddelen. 
 
Werking:
De spray dringt via de huid naar binnen en komt zo bij de matrix van de nagels waar de bron ontstaan is. Hierdoor bereikt men niet alleen de nagel maar ook de matrix. 

Grondstoffen: 
De meeste producten zijn op basis van tea tree olie. Helaas is tea tree olie discutabel als het op lange termijn gebruikt wordt zoals bij de verzorging van kalknagels vaak het geval is. Men kan hier dus allergieën door opwekken. HFL Laboratories BV is de eerste die een product op de markt heeft gebracht met een grondstof uit de voedingsmiddelen industrie en dus al jaren getest is. Hierdoor bestaat er ook een patent/octrooi op dit product. Het werkende bestanddeel is in dit geval Sodium benzoate, dat erom bekend staat gisten en bacteriën aan te pakken. Daarnaast is er ‘Limonene acid’ gebruikt om de huid te kalmeren en ‘Panthenol’ als een provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagel zodat deze beter kan gaan groeien.

Product

Fresh Legs

Deze gel bevordert de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd zoals bij vermoeide en zware benen en voeten. Door de actieve bestanddelen wordt deze gel veel gebruikt bij vermoeide, gevoelige of stijve spieren en voor soepelere gewichten, branderige en vermoeide voeten en bij koude handen en voeten. De gel houdt het lichaam koel. Fresh Legs is ook uitermate geschikt bij zweetvoeten en zonverbranding. 


  *Fresh Legs kan ook in combinatie met elastische kousen gebruikt worden. 

Werking: 
De ‘Harmamelis’ in de Fresh Legs zorgt ervoor dat de bloedvaten wijder worden. De ‘Arnica Montana’ zorgt er daarna voor dat de doorbloeding bevordert wordt. 
 Verpakking: Tube 250 ml. 


  Te gebruiken bij: 
● Vermoeide en zware benen en voeten 
● Vermoeide, gevoelige of stijve spieren 
● Zweetvoeten 
● Zonnebrand 
● Koude en verkleurde voeten en handen

Product

Dermoleen Crème

Voor de bescherming en hydratatie van de droge huid.
Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve cosmetische verzorging voor de droge huid. Tevens wordt de crème vaak als bodylotion gebruikt. De Dermoleen crème verzorgd een goede ph waarde en is vochtregulerend. De Dermoleen crème is uitstekend te gebruiken over het gehele lichaam. Heeft u een droge, ruwe en rode gevoelige huid, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Roselan Zalf. 
 
Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
● Kloofjes
● Een droge gevoelige huid   

Product

Roselan Balm

Voor verzorging van de bijzonder droge huid. Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht. 

Heeft u een droge , ruwe of rode gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen crème. Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op de voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling. 
 
Werking:
De roselan balm is op basis van zuiver Lanoline dat als menselijk talg werkt. Daarnaast zit er een zeer klein percentage Salicyl Acid in die de ruwe schrale en geprikkelde huid verzorgt. 


Dit mag door diabetische patiënten gebruikt worden! 
 
Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
● Droge lippen
● Lipblaasjes
● Rode, gevoelige huid
● Kloofjes, eeltplekken

Product

Dermo Dry

Een kuur vooor zweetvoeten, vochtige voeten en nare geurtjes.   Werking Een hele fijne creme tegen zweetvoeten en nare geurtjes. Een kuur die makkelijk in gebruik is. Neemt overtollig vet op, pakt nare geurtjes aan en sluit de poriën niet af.  


Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
 ● Zweetvoeten 
 ● Vochtige voeten 
 ● Schimmel tussen de tenen 
 ● Nare geurtjes  

Product

WandelWol

Voor iedereen die anders met pijnlijke voeten de dag door moet komen!
 
Werking :  
WandelWol is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.   


Voor wie?! 
WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.       


Te gebruiken bij:    
● Ontlast    ● Werkt preventief 
● Verzacht  ● Helpt het herstellend vermogen van de huid dmv lanoline 
● Hecht zich aan de sok, waardoor WandelWol-wol op de juiste plek op de huid blijft zitten 
●Geen plakresten! Dus ook geschikt voor de gevoelige huid 
●100% biologisch, 100% afbreekbaar 
●Klontert niet, en rolt niet op

PRODUCTEN VAN

ZECHSAL

Renew the body. Relax the mind.
Wij geloven dat magnesium helpt bij een gezonder leven en een meer ontspannen wereld. Neem de tijd om te genieten van een warm voetenbad, ontspan je spieren of voed je huid met het pure magnesium van de oeroude Zechstein Zee. Je lichaam zal je dankbaar zijn!


Producten van Zechsal kunt u bij Pedicure Staphorst verkrijgen.